• Stadsplattegronden Breda

In samenwerking met de Gemeente Geertruidenberg zal Outcom voor de lokale bedrijven op het bedrijventerrein Dombosh een opvallende reclamezuil naast de A27 realiseren. De verlichting van de reclamevlakken zal met behulp van de modernste ledverlichtingstechniek worden verzorgd om lichtvervuiling tot een minimum te beperken, de hoeveelheid energie te reduceren en de modernste dim-en schakeltechnieken in te kunnen zetten.

De totale hoogte van de reclamezuil is 30 meter en aan drie zijden van deze mast worden 5 reclamevlakken geplaatst. In de ontwerpfase is er ruimte het aantal en formaat binnen een kader van 9×12 meter aan te passen, waarbij leesbaarheid en esthetische aspecten scherp in het oog worden gehouden.

Er zijn een beperkt aantal reclamevlakken dus wees er snel bij om op deze unieke locatie uw reclameboodschap te plaatsen. Tevens is er reclameruimte aan de bedrijvenzijde van de mast waarbij 1, 3 of 5 adverteerders in de gelegenheid worden gesteld deze reclameruimte vooraf te reserveren.

Een unieke en lucratieve manier om te adverteren, het aantal passanten in weekgemiddelden op basis van metingen Rijkswaterstaat bedraagt 705.000 per etmaal.

Neem gerust contact met ons op, zodat wij samen met u kunnen kijken wat deze manier van adverteren voor uw organisatie kan betekenen.