Outcom Beheer B.V. is een exploitant van buitenreclame die van oudsher is gespecialiseerd in het verhuren van outdoor visuele communicatie. Te denken valt aan objecten zoals reclamezuilen, bannersystemen, stadionreclame en plattegrondsystemen. Het werkgebied van Outcom omvat geheel Nederland.

Outcom is innovatief en steeds op zoek naar nieuwe exploitatiemogelijkheden. Door de actieve marktbewerking realiseren wij veel alternatieve vormen van outdoor advertising. Door de juiste combinatie van creativiteit en commercie kunnen wij rendabele projecten realiseren, waarbij een win-win situatie ontstaat tussen exploitant, adverteerder en concessiegever.

Voor service, onderhoud en realisaties werkt Outcom met vaste partners die hiertoe volledig uitgerust zijn en over de benodigde certificering beschikken. Door deze structuur waarborgt Outcom zowel kwaliteit, planning als financiële haalbaarheid van de door haar ontwikkelde projecten.

Kernwaarden

Betrouwbaarheid
Outcom is een betrouwbare partner, die trots is op haar opgebouwde reputatie in het leveren van producten en diensten.

Flexibiliteit
Outcom levert op maat gemaakte campagnes.

Ondernemerschap
Outcom stimuleert de ondernemersgeest van haar medewerkers, relaties en partners, zodat ideeën tot groei voor alle partijen leiden.

Vooruitgang
Outcom breidt haar medianetwerk voortdurend uit en maakt gebruik van de nieuwste technologieën.

Duurzaamheid
Als specialist op het gebied van buitenreclame willen wij een voorbeeldfunctie vervullen op het gebied van duurzaamheid.

Wilt u een gepast advies, neem dan hier contact met ons op.

Service

Storingen, schade en eventuele klachten kunt via dit webformulier aan ons melden. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 076-5811070.

Storingen die geen invloed hebben op de veiligheid proberen wij binnen vijf werkdagen te verhelpen.