• Bannermasten
  • Bannermasten

Outcom Outdoor Communicatie is trendsetter op het gebied van buitenreclame. In samenwerking met het Havenschap Moerdijk heeft Outcom voor het bedrijventerrein een speciale, zeer robuuste bannermast ontwikkeld.

Deze mast is speciaal ontworpen voor plaatsing op bedrijventerreinen met een hoge verkeersdichtheid en windsnelheden. Met deze nieuwe opvallende vorm van buitenreclame komt niet alleen uw bedrijfslogo letterlijk hoog in het vaandel te staan, ook het industrieterrein krijgt er een fraai aanzien mee. De masten zijn van ronde buis vervaardigd en zilver metallic gemoffeld. De banieren worden full colour op vezelversterkt vinyldoek geprint en met behulp van 2×5 RVS veren tussen de uithouders gespannen, zodat deze opvallend strak blijven.

De 3,5 meter hoge kwaliteitsbanieren hangen strak gespannen tussen de 4 uithouders van de 8 meter hoge masten. Uw bedrijfsnaam is dus altijd goed zichtbaar! De banner is naast een uitstekende reclamedrager ook een effectieve routewijzer. Het bevestigt bezoekers dat ze op de goede weg zitten en is zo een prima service voor uw relaties en klanten.

Mini-bannermast

Naast de masten op de hoofdentrees en afslagen, is er ook de mogelijkheid een mini-bannermast op de oprit van uw locatie te plaatsen. Deze mini-mast heeft een hoogte van 3,5 meter en valt behoorlijk op. Veel relaties voorzien de mast niet alleen van hun logo, maar ook van het bedrijfs- of huisnummer.